Multimediale navigatie-assistent

0
108

mogelijk ‘besparen’ met dit toestel. Om nog meer te besparen kan je bijvoorbeeld ook instellen dat je tolwegen en veerboten wil vermijden. Tijdens het rijden stellen we vast dat het gps-toestel een beetje last heeft van trilling.
Dit is te wijten aan de grootte van het toestel en niet aan de houder, die overigens van goede kwaliteit is. Een kleiner toestel zal ook last hebben van trillingen, alleen merk je daar minder van omdat het kleiner is. De C728 maakt gebruik van de laatste nieuwe MioMap 2008 kaarten, waarmee je kan navigeren in heel Europa.

Tv kijken
De C728 is niet alleen een navigatiesysteem. Het toestel kan dankzij het grote scherm ook dienstdoen als multimediawonder. Dankzij de TV Box kan je via dvb-t digitale kanalen ontvangen zodat tv kijken mogelijk is. Welke zenders je kan ontvangen, hangt af van je locatie. Wij konden Een, Canvas/Ketnet, Canvas+/Ketnet+, Nederland 1,2 en 3 en Omroep Brabant ontvangen.
Als je geen zin hebt om naar televisie te kijken, kan je ook films kijken of naar muziek luisteren via een usb-stick of een geheugenkaartje (sd of mmc). Het geluid kan je via de ingebouwde fm-transmitter naar je autoradio sturen of gewoon de stereo luidsprekers van de C728 gebruiken. De stereo luidsprekers zijn van goede kwaliteit. Toch verkiezen we de luidsprekers in onze wagen en stemmen de fm-transmitter en onze autoradio af op dezelfde, vrije frequentie. Dit werkt feilloos! Met de ingebouwde foto-viewer kan je bijvoorbeeld op vakantie je net gemaakte foto’s bekijken.


Tv kijken onderweg? Het kan met de TV Box!

Installatie TV Box
De installatie van de TV Box lijkt op het eerste zicht niet erg eenvoudig, maar dat is het eigenlijk wel. Als eerste schuiven we de TV Box bij op de voorruithouder. Vervolgens plaatsen we de externe tv-antennes

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelInstapmodel spiegelreflexcamera van Olympus
Volgend artikelDunner, beter, leuker