Zeer beslist niet voor in je boekenkast!

0
77

ook muziek spelen op een feestje. Is je versterker daarvoor niet krachtig genoeg, dan zou ik het ook niet proberen. Met een ongeschikte versterker erg luid proberen te spelen is de beste manier om je luidsprekers te doen doorbranden. Met een veel te krachtige versterker mag je wel luid spelen. Zodra je de luidsprekers hoort vervormen, heb je hun grens bereikt en moet je terug. Als je dat zo doet, is er geen enkel probleem.
Zodra we gingen luisteren naar de MBS-01, waren we heel erg aangenaam verrast door de warme, volle klank. De arrogantie en het zowat in je gezicht spuwen van geluid dat we bij de MTS-01 zuilen aantroffen, is hier volledig verdwenen. Zonder subwoofer voelden we ook geen enkele behoefte om de basreflexpoorten te dempen. We moeten eerlijk zijn: we vinden de MBS-01 een veel betere en mooiere geluidsweergave hebben dan zijn grote broer. Het geluid is erg aangenaam en biedt dankzij de spectaculaire Scanspeak tweeter toch heel veel details. Als je minder dan 1000 euro per paar wil uitgeven, dan vermoeden wij dat je niet veel beter gaat vinden dan deze MBS-01.

Conclusie
Deze MBS-01 monitors van SVSound zijn wat ons betreft een schot in de roos. Ze zijn prachtig afgewerkt en hebben een oerdegelijke constructie. Alle gebruikte componenten zijn van een hoge kwaliteit. Het geluid is warm en gedetailleerd, zonder ooit opdringerig te zijn. Zo moet het! Je moet al heel wat meer geld uitgeven om dit nog te verbeteren. Heel erg warm aanbevolen!
Adviesprijs

– België: 909,28 euro plus 86,25 euro transport
– Nederland: 909,28 euro plus 84,79 euro transport
– pakketprijzen mogelijk voor surroundinstallaties
1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelVoor grote scanopdrachten
Volgend artikelKnappe smartphone die helaas Windows Mobile draait