Zeer beslist niet voor in je boekenkast!

0
77

een halve en liefst één meter van de achterwand moet opstellen.
De kast is opgebouwd uit vrij dik MDF en heeft interne steunbalken om alles zo akoestisch dood mogelijk te maken. De kast is overal matzwart, maar heeft houten zijpanelen in een houtsoort naar keuze. SVSound levert momenteel zonder meerprijs eik, rozenhout en hoogglanzend pianozwart.

SVSound MBS01
Uitvoeringen naar keuze: eik, rozenhout en hoogglanzend pianozwart

De bovenkant is in een bolvorm: er kan dus niets bovenop gezet worden. Dat hoort ook niet, want ofwel trilt het mee ofwel weerkaatst het geluid en beide zijn ongewenst. Je mag dus sowieso niets bovenop luidsprekers zetten. We vermoeden dus dat SVSound een bolle bovenkant koos om dat onmogelijk te maken. Die houten panelen bedekken de hele zijkant van de luidspreker en het geheel ziet eruit, alsof het om een veel duurdere luidspreker gaat en voelt ook zo aan. Net als bij de MTS-01 zit de grille op de voorkant magnetisch vast.

SVSound MBS-01
SVSound kiest vooir een bolle bovenkant

Onderaan de luidspreker zitten rubberen voetjes. Voor de beste prestaties stel je deze luidsprekers best op bovenop een statief, en wel een dat hoog genoeg is opdat de tweeters zich op oorhoogte bevinden als

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelVoor grote scanopdrachten
Volgend artikelKnappe smartphone die helaas Windows Mobile draait