Zeer beslist niet voor in je boekenkast!

0
77

binnen 45 dagen terug en dan betaalt L-Sound je aankoopbedrag volledig terug. Weliswaar moet je wel zelf instaan voor het vervoer: de transportkosten krijg je dus niet terug.

Constructie
SVSound MBS01Officieel heet de MBS-01 een boekenplankluidspreker, maar wij geven de voorkeur aan de term monitorluidspreker. Je mag kleinere luidsprekers vrijwel nooit echt in een boekenkast zetten, daarmee help je het hele geluid om zeep. In het geval van de MBS-01 zijn de luidspreker daar eigenlijk ook veel te groot voor. Ze meten namelijk in de hoogte 41 cm, in de breedte 26 cm, in de diepte 33 cm en wegen 13 kg per stuk. Daarmee zijn ze dus even breed en diep als de MTS-01, maar lang niet zo hoog en slechts half zo zwaar. Dat neemt echter niet weg dat deze monitors verrassend zwaar en stevig aanvoelen.
Er zitten één tweeter en één woofer in: dat heet een tweewegbeztting. De luidsprekers zijn dezelfde als bij de MTS-01: een Tymphany Peerless van 18 cm diameter met de gepatenteerde Nolex conus en de voor dit marktsegment verrassende (want dure) Scanspeak AirCirc D3400-6600 tweeter.

SVSound MBS01
Scanspeak AirCirc D3400-6600, zijaanzicht

De kast is van het basreflextype, wat wil zeggen dat een poort met inwendige pijp voor extra krachtige bassen zorgt. Deze basreflexpoort zit achteraan de luidspreker, wat dus betekent dat je die op minstens

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelVoor grote scanopdrachten
Volgend artikelKnappe smartphone die helaas Windows Mobile draait