Slaan met je zweepje

0
49

en Wii-mote samen snel heel en weer bewegen versnelt het bouwen van nieuwe constructies. Al deze bewegingen zijn echter optioneel aangezien er ook knoppen voor zijn. Doordat het schudden al snel aanzien wordt als het gebruiken van de zweep, zal je ook eerder geneigd zijn de bewegingen achterwege te laten. Probeer je iemand ver weg te raken, dan is de zweep wel handig maar bij een vijand dichtbij zijn je vuisten nu eenmaal net iets effectiever.

Lego Indiana Jones: The Original Adventures

Zoef jij over het ravijn of ik?
Indiana Jones is slechts één van de vele beschikbare personages en de anderen hebben meestal geen wapens. Terwijl je bij de Lego Star Wars-games steeds een lightsaber of blaster ter beschikking had, moet je het hier dus voornamelijk doen met je vuisten. Dit betekent dat je gegarandeerd een aantal keer het loodje legt wanneer een hele bende slechteriken jou met revolvers aanvalt. Ook al verlies je enkel blokjes en heb je dus in principe een oneindig aantal levens, toch is het op sommige momenten best frustrerend. Zeker omdat je vijanden meestal blijven terugkomen. Pik je toch een revolver op, dan kan je er maar een paar schoten mee lossen voor het in mist opgaat en bovendien is mikken ook niet alles.

Lego Indiana Jones: The Original Adventures

Er zijn altijd twee personages in een level, waarbij je met een simpele druk op de knop kan wisselen tussen beide wanneer je alleen speelt. Het tweede personage wordt hierbij door de computer bestuurd. Het probleem is echter dat je bepaalde puzzels samen moet oplossen en dat je AI-maatje zich soms wel

1
2
3
4
Vorig artikelBreedbeeld smartphone
Volgend artikelNikon achterna in de wereld van de HD films