Slaan met je zweepje

0
49

intelligentie en logica in de puzzels, al zijn de echt complexe oplossingen voorbehouden voor bonusmissies. Je zal dus wel even moeten kijken hoe je die poort nu precies open krijgt en hoe je over die gevaarlijke kloof raakt. Voor jonge spelertjes is dit misschien een moeilijke opdracht, maar tegelijkertijd krijg je hierdoor de mooie gelegenheid om als vader of moeder met je kind mee te spelen. Dit is mogelijk door de fantastische co-op. Is het even lastig, dan kan je als ouder inspringen en helpen om het probleem op te lossen. Je kan het spel ook gewoon weer verlaten wanneer je dat wil. Daar staat als minpunt tegenover dat er voor geen enkele versie (ook Xbox360 of PS3 niet) online mogelijkheden zijn.

Lego Indiana Jones: The Original Adventures

Bang voor slangen
Elk level biedt je wel een nieuwe puzzel waardoor het spel nooit gaat vervelen. Voor deze nieuwigheden wordt regelmatig gebruikt gemaakt van de fobieën van bepaalde personages. De stoere Indy wordt bijvoorbeeld aan de grond genageld door slangen. Ook de eindbazen zijn steeds anders. De ene keer moet je uitdokteren hoe je iemand kan raken die constant levens bij krijgt, de andere keer is er eentje constant aan het springen. Race op een olifant door de modder, rijd op een motor terwijl je achtervolgd wordt of probeer een aap te overtuigen dat staafje dynamiet naar de juiste plek te brengen, in Lego Indiana Jones beleef je de tofste avonturen.

Lego Indiana Jones: The Original Adventures

Als Indiana Jones beschik je natuurlijk steeds over je zweep. Die kan je gebruiken door de Wii-mote te bewegen, zoals je met een zweep zou doen. Door de Wii-mote te schudden val je aan en de nunchuk

1
2
3
4
Vorig artikelBreedbeeld smartphone
Volgend artikelNikon achterna in de wereld van de HD films