Invasie van gestoorde konijnen

0
97

muziek gaat, maar die wordt wel voortdurend onderbroken door de tierende rabbids die rondlopen over het scherm.

Reizen
Er zijn vier plaatsen die je kan bezoeken als je begint te spelen: Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië. Nadat je deze werelddelen eenmaal bezocht hebt komen er ook nog eens de Tropen bij. Als je al enkele minigames hebt vrijgespeeld, kan je ook reizen aanmaken, zodat je zelf een serie minigames kan kiezen en opslaan. Die kan je nadien in het reizen-menu selecteren. Er is wel één nadeel: tussen alle minigames en menu’s krijg je een laadscherm voor je neus geduwd, wat na een tijdje toch wel saai wordt.

Rayman Raving Rabids 2

Minigames
De minigames zijn korte spelletjes die verschillende principes hebben. Ze variëren van het om het langst vasthouden en proberen af te pakken van een bal, beach-volleybal, muziekinstrumenten bespelen of zelfs een heuse shooter. De meeste spellen zijn heel makkelijk te winnen. Sommige zijn dan weer lastiger maar leverendan wel meer punten op. Als je veel punten weet te scoren (boven de 12.000), dan kan je nieuwe outfits vrijspelen voor je Rayman of je rabbids. Minder interessante minigames zijn er ook, het "schaak"-spel is hier een heel goed voorbeeld van: je moet de controllers tegen je hoofd houden om je te concentreren. Houd hier gewoon gedurende de hele game de controllers tegen je hoofd en je verdient een berg gratis punten.

Rayman Raving Rabids 2

Een steeds wederkerend spel tijdens je reizen is het muziekspelletje. Bij deze minigame moet je "muziek maken" door op opgegeven momenten met je wiimote en nunchuck the zwaaien. Als afwisseling

1
2
3
4
5
Vorig artikelBlu-ray is opvolger van dvd
Volgend artikelKlein geheugenkaartje met grote capaciteit