Invasie van gestoorde konijnen

0
97

De rabbids en Rayman zijn zeer mooi gemaakt, maar ook de omgevingen in de verschillende minigames zijn knap gedaan. Zo heb je bijvoorbeeld beach-volleybal op een drijvend eilandje, midden in een vulkanische krater!
De graphics in de schietspelletjes zijn echter teleurstellend, omdat je in een levensechte omgeving wordt gesleurd die gevuld is met cartoonfiguren. Hierdoor worden te cartoonstijl en echte stijl te hard gemengd, waardoor het op een samentrekking lijkt van stripfiguren en de 21ste eeuw. De outfits van Rayman en de rabbids zijn goed te combineren, zo kan je perfect een paar schoenen van de ene outfit combineren met het middenstuk van een andere. De outfits zijn perfect op elkaar afgestemd wat op zich zeer leuk is, want hierdoor kan je knotsgekke combinaties maken.

Rayman Raving Rabids 2

Gameplay
De gameplay in Rayman Raving Rabbids 2 is vrij zwak. Tijdens de reizen die je maakt, heb je maar één kans om punten te scoren op een minigame en ga je hierna verder naar een volgende minigame. Je krijgt dus geen herkansingen. Voordat je aan een minigame begint, krijg je telkens uitleg hoe je de game moet spelen. Deze uitleg is wel goed, maar als je een aparte game gaat oefenen, krijg je elke keer als je start die uitleg opnieuw.
Er zijn twee moeilijkheidsgraden in het spel: "voor de lol" en "normaal". Het niveau "voor de lol" is een vrij makkelijke moeilijkheidsgraad, die ook aan te raden is voor de kleinsten onder ons. Het niveau "normaal" is voor de meer ervaren spelers, omdat dat een heel stuk moeilijker is dan het andere. Zo

1
2
3
4
5
Vorig artikelBlu-ray is opvolger van dvd
Volgend artikelKlein geheugenkaartje met grote capaciteit