Invasie van gestoorde konijnen

0
97

van het muzikale gedeelte mag je tijdens het nummer ook nog een dansje doen met je controllers. De nummers die je speelt, zijn bekende klassieke hits zoals ‘Satisfaction’, ‘Celebration’ en ‘Smoke on the water’. Voordat je het nummer begint, kan je uit vier instrumenten met elk hun eigen moeilijkheidsgraad kiezen. Deze minigame heeft ook een multiplayer waarin je met vier spelers tegelijk een deuntje kan spelen. Het grote minpunt hiervan is dat de instructies allemaal vlak naast elkaar staan, zodat het erg verwarrend is welke instructie nu voor jou is.

Rayman Raving Rabids 2

Nadat je de songs hebt gespeeld, kan je ze ook beluisteren op de jukebox in het winkelcentrum. Die is wel een beetje moeilijk te besturen, omdat je nooit weet of je de jukebox nu aanzet of het volgende nummer selecteert. Bij alle nummers staat er onvermijdelijk een horde konijnen en een Rayman te swingen op de achtergrond. En hoewel ze netjes samen dansen, danst er geen enkele in de maat van de muziek. Verder kan je ook niets doen dan gewoon luisteren en kijken.

Schietspelletjes
Naast de minigames, die je op je reizen leert kennen en daarna kan oefenen, kan je ook schietspelletjes vrijspelen. In deze schietspelletjes volg je een vaste route en stop je op plaatsen waar de konijntjes komen, die je vervolgens moet neerschieten met een ontstopper. Een grote teleurstelling in dit spel is wel dat het gevoel van een echt schietspel weg is doordat je geen ‘levens’ hebt die je kan verliezen al vermindert wel je score. Omdat je geen levenspunten hebt zijn er ook nergens schuilplaatsen voorzien zoals: vaten, kratten en nissen. De bazen in deze schietspelletjes zijn iets sterker: zij hebben constant een schild rond zich en als ze het laten vallen kan je ze slechts één keer raken.

Rayman Raving Rabids 2

Graphics en Sound
Op het geluid tijdens de game valt niets aan te merken, tenzij het voortdurende geschreeuw van de rabbids, wat na een tijdje wel irriteert. In het algemeen zijn alle graphics zeer kindvriendelijk en vrolijk.

1
2
3
4
5
Vorig artikelBlu-ray is opvolger van dvd
Volgend artikelKlein geheugenkaartje met grote capaciteit