Nauwe integratie Apple iPhone met internet kan bij ons voor problemen zorgen

0
58

alle Europese operatoren, maar is er nog geen beslissing met welke operator op Europees niveau of eventueel op Belgisch niveau Apple gaat samenwerken.

Conclusie
Apple moet een locale operator vinden die een ongelimiteerd data-abonnement voor een betaalbare prijs kan aanbieden. Als dat mislukt, dan zal de iPhone in België en Nederland niet volledig kunnen worden benut en is het nog maar de vraag of deze in vele opzichten vernieuwende, maar zeer dure smartphone ook bij ons een succes kan worden.
Adviesprijs
De Apple iPhone ligt vanaf vandaag (29/6/07) in de Amerikaanse Apple Stores en AT&T Stores voor 499 dollar (4GB) of 599 dollar (8 GB). De iPhone komt in de VS op de markt met een 2-jaarsabonnement op AT&T, de allergrootste operator in de VS. In Europa komt de iPhone in het laatste kwartaal van dit jaar op de markt. Een Europese prijs is nog niet bekend.
1
2
3
4
5
Vorig artikelInspiron serie kleurrijke notebooks
Volgend artikelDell claimt dunste notebook ter wereld
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.