Slim deurslot krijgt upgrade

0
115
Nuki Home Solutions lanceert een nieuwe versie van het intelligente deurslot dat kan bestuurd worden met je smartphone via Bluetooth en/of wifi. Het Smart Lock 2.0 biedt onder meer ondersteuning voor Bluetooth 5.0.

Eerder testten we al de eerste versie van het Nuki Smart Lock, het elektronische deurslot dat een sleutel overbodig maakt.

De Oostenrijkse fabrikant brengt een nieuwe versie uit van het slimme deurslot met een reeks nieuwe functies. Zo is het Smart Lock 2.0 deurslot nu compatibel met Apple HomeKit en Zigbee.

Het Smart Lock 2.0 ondersteunt ook Bluetooth 5.0 waardoor er een beter bereik is en het deurslot ook sneller reageert.

Het slimme deurslot is nu ook geschikt voor ovale cilindersloten. Volgens de fabrikant is het gemakkelijk te installeren op een bestaand slot.

Dankzij een deursensor, een kleine magneet die op het deurkozijn of aan de muur wordt bevestigd, zie je voortaan niet alleen of je deur op slot dan wel ontgrendeld is, maar ook of de deur zelf open of dicht is.

Voor meer uitleg over de werking van het slimme deurslot verwijzen we je naar onze test.

Nuki Smart Lock 2.0 (© ; licentie: )

Het Smart Lock 2.0 is verkrijgbaar vanaf november 2018 op de website van Nuki. De Nuki Combo 2.0 met Smart Lock 2.0 en Nuki Bridge kost € 299. Tegen een speciale (niet vermelde) prijs is er ook een upgrade beschikbaar voor de eerste versie van het Smart Lock.

Vorig artikelCompacte A4-kleurenmultifunctionals
Volgend artikelBetaalbare externe harde schijf
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.