iPod dock van Kenwood in de vorm van een digitale fotolijst

0
27
Kenwood AS-iP70

Kenwood AS-iP70 (© ; licentie: )

Kenwood lanceert een multimediaspeler met een 7-inch lcd-scherm en een uitschuifbaar docking station voor een iPhone of iPod.

Het Kenwood AS-iP70 systeem is uitgerust met een 7-inch WVGA (800 x 480 pixels) lcd-scherm met een 15:9 beeldverhouding, dat je als digitale fotolijst kan gebruiken. De mediaspeler heeft geïntegreerde stereo luidsprekers voor het afspelen van de muziekbestanden die zich op een Apple iPod of iPhone bevinden. Om muziek af te spelen of foto’s te bekijken die zich op een iPhone of iPod bevinden moet je de Apple speler in het uitschuifbaar docking station plaatsen. Ook foto’s die zich op een SD-geheugenkaart of een usb-geheugenstaafje bevinden, kan je op het scherm van de mediaspeler van Kenwood tonen via het SD-slot of de USB 2.0-aansluiting. Verder heeft de mediaspeler een FM-radio aan boord en beschikt hij ook over een ‘snooze’-functie. De Kenwood AS-iP70 mediaspeler meet 220 mm (of 295 mm met geopend iPod-dock) x 157x 100 mm.

Prijs en beschikbaarheid
Wanneer de Kenwood AS-iP70 mediaspeler te koop zal zijn en voor welke prijs is nog niet bekend.

Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelPackard Bell vernieuwt iPower gaming-pc gamma
Volgend artikelSchokbestendige mobiele usb 3.0 harde schijf
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.