Home Hardware

Packard Bell vernieuwt iPower gaming-pc gamma

1
331
Packard Bell iPower X3.0

Packard Bell iPower X3.0 (© ; licentie: )

De nieuwe Packard Bell iPower X3.0 desktop-pc is bedoeld voor topprestaties, voor in pc games. Ook aan het design is veel aandacht besteed.

De Packard Bell iPower X3.0 pc heeft Intel Core i5 en Intel Core i7 processoren. Die garanderen een optimale snelheid, zonder te veel energie te verbruiken. De gebruiker heeft de keuze tussen de nieuwste generatie grafische kaarten van ATI en nVidia, met ondersteuning voor Microsoft DirectX 11. De Packard Bell iPower X3.0 heeft twee harde schijven van elk 1 TB. Een handig toegangsdeurtje aan de voorkant van de pc glijdt moeiteloos naar beneden na een zachte druk op de vergrendeling. Erachter steken twee compartimenten voor verwisselbare externe harde schijven. Een stevig handvat maakt transport mogelijk. Bovendien kun je de pc openen zonder gereedschap en gemakkelijk het geheugen of de schijfcapaciteit uitbreiden. Tot twee e-SATA poorten aan de achterkant maken een nog grotere uitbreiding van de opslagruimte mogelijk. Gedetailleerde technische specificaties van de verschillende uitvoeringen van de iPower X3.0 zijn nog niet beschikbaar. De Packard Bell iPower X3.0 is vanaf mei te koop en heeft een adviesprijs van €1399.

1 REACTIE

  1. ik heb me pas een pc gekocht .in carefour de tienen .
    waardoor de boekjes niet bij waren van de pc.alleen pc en grijs boekje van garansie..
    ik heb ne laptop ook gekocht . een jaarte daar voor.en daar zijn de boekjes wel bij . maar die doos was gesloten .
    maar die ik kocht was de laatse. met een schijf . ze zeggen mij dat die 1.5 tb heeft maar vint hem nergens op wep..ook onbreken die boekjes waar ik geen uitleg van heb van die pc .
    kan je mij zo snel iets laten weten . groetjes jan

Comments are closed.