Full HD mediaspeler met 1 terabyte opslag van Western Digital

0
26
WD TV Live Hub

WD TV Live Hub (© ; licentie: )

Western Digital introduceert het WD TV Live Hub mediacenter, een Full-HD 1080p mediaspeler met een ingebouwde 1 terabyte netwerkschijf.

Het WD TV Live Hub mediacenter is uitgerust met een fluisterstille 1 TB harde schijf waarop je digitale media van diverse bronnen kan opslaan en die je vervolgens kan weergeven. Je kan via een netwerkverbinding digitaal beeld- en geluidsmateriaal eenvoudig overzetten op de harde schijf vanuit gedeelde mappen op pc of Mac of direct van een externe harde schijf, usb-geheugenstaaf, camcorder of camera die je kan aansluiten op een van de beide usb-poorten. Video streamen vanaf een netwerkschijf met DLNA en UPnP serverfunctionaliteit is ook mogelijk. Het WD TV Live Hub mediacenter is geschikt voor het afspelen van een breed gamma van bestandstypen, waaronder gangbare Full-HD 1080p videoformaten als .mkv, .mp4 en .mov. De mediaspeler is compatibel met vrijwel alle televisietoestellen dankzij de HDMI 1.4 video en componentvideo output.
De WD TV Live Hub fungeert ook als mediaserver: HD video, audio en foto’s op de ingebouwde harde schijf kan je weergegeven op elke DLNA en UPnP-compatibele tv of multimediaspeler. Met extra applicaties kan je ook streamen naar iPad, iPhone of Android smartphones. Door de integratie met Facebook kan je foto’s en video’s ook direct uploaden, delen en bekijken, evenals de laatste berichten lezen. Ook filmpjes bekijken op YouTube en foto’s op Flickr behoort tot de mogelijkheden.

Prijzen en beschikbaarheid
Het WD TV Live Hub mediacenter heeft een adviesprijs van € 219.

Foto van WD
Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelHoe je computergegevens terugkrijgen na overstroming?
Volgend artikelDe schrijfmachine in ere hersteld
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.