Hotspots vormen goedkoop alternatief voor dure gsm

0
80

hotspots aan in België en Nederland. Zo tellen Brussel negen en Antwerpen al 21 dergelijke hotspots; in Amsterdam zijn er twintig. In België heeft het bedrijf er meer dan honderdtwintig en in Nederland bijna honderd

 

 Free-hotspot.com introductiepagina met gebruiksvoorwaarden

Free-hotspot.com introductiepagina met gebruiksvoorwaarden

Tegen 2008 wil Free-hotspot.com bijna 400 gratis hotspots in de Benelux hebben. In ruil voor gratis toegang moet u wel reclameboodschappen aanvaarden. Op hun website vindt u de hotspots terug op adres of postcode.
De Spaanse operator FON.com heeft overal in Europa en zelfs daarbuiten goedkope hotspots; als u uw eigen hotspot inricht, mag u gratis gebruik maken van alle FON-hotspots in de rest van de wereld. Op hun website vindt u hierover alle details. In België en Nederland zijn er momenteel al vele honderden "foneros" zoals de FON-hotspots heten; u kunt die terugvinden via de interactieve kaart op maps.fon.com. Eén van de Belgische FON-hotspots staat overigens op de redactie van DiskIdee. Wees welkom om het te gebruiken!

Is het veilig?
Wi-Fi netwerken kunnen de gegevens die u draadloos verstuurt beveiligen via versleuteling (encryptie). Als gebruiker merkt u daar niets van, maar uw privacy is wel gegarandeerd. Bij commerciële hotspots is die versleuteling echter niet altijd

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelTopmodel in Canon’s populaire Digital IXUS reeks onder loep
Volgend artikelProjectoren voor kleine tot middelgrote kantoren
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.