Misbruik van opslagruimte aan banden dankzij NTP QFS

0
55

thuishoren op uw bedrijfsservers. Zo kunt u regels opstellen voor mp3’s, avi’s, quicktime en wmv movies, desnoods jpg’s en gif’s maar ook vbs (Visual Basic scripts, vaak misbruikt door virussen en trojans).
Er is ook een rapportagemodule met uitvoer van webrapporten om u alle mogelijke informatie en statistieken over het opslaggebruik in uw netwerk te laten zien.

Conclusie
Het opslagbeheer van NTP QFS (Quota & File Sentinel) biedt een erg grote meerwaarde ten opzichte van het quotabeheer in Windows 2000 en 2003. Net zoals een universiteit meer te bieden heeft dan een basisschool. Als u een zo volledig mogelijke controle wenst over het gebruik dat er in uw netwerk gemaakt wordt van de beschikbare opslagruimte, dan heeft u zoiets als Quote & File Sentinel nodig, dat staat wat ons betreft buiten kijf.
Adviesprijs
1688 euro (RAID/DAS versie voor Windows 32-bit); 3996 euro (desktopversie, 500 licenties) (prijzen excl. btw).
Systeemvereisten
Windows NT 4 SP4 of hoger, Windows 2000, XP of 2003 werkstations en servers; versies voor 64-bit Intel en AMD processoren en voor NetApp NAS’en beschikbaar.
Kort* Quota & File Sentinel levert een gecentraliseerd en uitermate volledig quotabeheer voor opslagruimtes met file screening en rapportage.
* Iedere systeem- of netwerkbeheerder die controle wenst over de opslagruimte in het netwerk kan niet zonder.
1
2
3
4
5
Vorig artikelBowling op je mobiele telefoon
Volgend artikelFilmindustrie verbiedt getal