Daar is’em…, daar is’em!!!

3
102

Grafisch is er geen vooruitgang geboekt ten opzichte van vorig jaar, maar dit is natuurlijk geen ramp aangezien die toen al goed waren. Alles is wel in een meer levensecht jasje gestoken door het gebruik van bepaalde filters bij bepaalde weertypen. Alles straalt wat meer sfeer uit. Op het gebied van audio biedt FIFA je een veertigtal nummers die voortdurend worden afgespeeld en dus niet stoppen bij het veranderen van menu. De meeste nummers zijn alternatieve rock, zoals Bloc Party, Hard-Fi en zelfs Oasis, en passen quasi perfect bij het geheel.

Fifa06_11.jpg

Conclusie
Voor de echte voetballiefhebber is dit een heus festijn, al is het wachten op de nieuwe Pro Evolution Soccer 5 om te bepalen wat nu het beste voetbalspel is. De uitgebreide career-mode, met een goede transferoptie, de online-mode en de FIFA-Lounge staan garant voor uren plezier en maken van deze dertiende telg in rij een game waar je je een heel jaar mee kan amuseren. FIFA is en blijft een topper! Tot volgend jaar dan maar weer…

Officiële site van het spel: www.fifa06.com
Ontwikkelaar: Electronic Arts
Uitgever: EA Sports

Adviesprijs
59,99 euro
1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelInstapcamera in retrolook
Volgend artikelVeilig op reis

3 REACTIES

  1. De arbitrage staat standaard uitgeschakeld, daarom dat Nielsen niet op het plein te bespeuren is. Als je bij de opties de arbitrage aanzet lopen er een arbiter en 2 lijnrechters op\’t plein.

    Goeie review!

Reacties zijn gesloten.