Daar is’em…, daar is’em!!!

3
102

Extra’s
Naast de career-mode zijn er uiteraard ook nog andere mogelijkheden voor te spelen. Zo kan je je eigen toernooi maken, bijvoorbeeld de Champions League die enkel aanwezig is onder de naam ECC, of je kan met enkele vrienden je eigen Football Party geven in de FIFA Lounge. Hierbij bepaal je zelf welke wedstrijd er gespeeld moet worden, zoals bijvoorbeeld de eerste tegen de laatste, en dit alles wordt dan in een klassement weergegeven. Het leuke aan deze mode is dat je na het spelen van een match extra’s kan verdienen. Deze "Cheap Shots" kan je bij het begin van je volgende partij gebruiken als je je tegenstander wil "kloten". Zo kan je iemand meteen een rode kaart geven, kan je hun vermoeidheid verhogen of hun vervangingen beperken of zelfs afschaffen.

Fifa06_8.jpg

Ook online biedt FIFA je voldoende. Zo kan je door middel van statistieken nakijken tegen wat voor type speler je speelt en ook of hij al een spel verlaten heeft als hij aan het verliezen was. Jammer is dat er geen co-op mogelijkheid is in deze online-mode. Maar toch zal dit de spelduur enorm verlengen.
FIFA 06 biedt ook nog enkele leuke extra’s. Zo kan je de allereerste FIFA spelen uit 1994 en enkele merkwaardige beauty’s van doelpunten bewonderen in het FIFA Retro onderdeel. Er zijn ook twee sterploegen in het spel die je moet unlocken met punten die je verdient in de career-mode door bepaalde opdrachten te volbrengen. Je kan ook extra shirts, stadions en ballen kopen om eens iets nieuws te zien.

Fifa06_9.jpg

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelInstapcamera in retrolook
Volgend artikelVeilig op reis

3 REACTIES

  1. De arbitrage staat standaard uitgeschakeld, daarom dat Nielsen niet op het plein te bespeuren is. Als je bij de opties de arbitrage aanzet lopen er een arbiter en 2 lijnrechters op\’t plein.

    Goeie review!

Reacties zijn gesloten.