Daar is’em…, daar is’em!!!

3
102

Op zoek naar een carrière
De hoofdbrok van het spel is, net zoals vorig jaar, de manager-mode, waarin je het zelf als manager moet zien te maken. In een carrière van vijftien jaar, moet je zoveel mogelijk trofeeën zien te bemachtigen. Je begint op het ‘laagste’ niveau en probeert stilaan je weg naar de top uit te stippelen. Bij het begin van elk seizoen kan je kiezen bij welke ploeg je aan de slag gaat, waarbij elke ploeg natuurlijk wat anders van je verwacht.

Fifa06_3.jpg

Bijkomend zijn de sponsorcontracten. Je kiest zelf welke sponsor je neemt, waarbij je weer aan de nodige voorwaarden zal moeten voldoen. Per match krijg je een vast bedrag en je krijgt bonussen voor winst van de competitie en bekers. Het beste is om een contract te zoeken waarbij de bonus per match zo hoog mogelijk is, zodat je zeker voldoende inkomsten hebt. De eisen die je moet voldoen zijn wel hoger, maar niet irreëel.
Al dit geld (of credits in het spel) heb je vanaf nu broodnodig om de salarissen van je spelers, en vooral die van je sterspelers, te betalen. Je hebt bij thuismatchen ook nog de inkomsten van de ticketverkoop, waarbij je elke keer kan bepalen hoe duur de tickets zijn (low, medium of high). Hierbij moet je opletten dat je je supporters niet afzet, want dan krijg je er alleen maar minder. Als je uiteindelijk meer verlies lijdt dan je winst maakt, wat vooral gebeurt door het feit dat je bij uitmatchen geen tickets verkoopt, steven je stilaan meer zeker op je ontslag af. Hierbij sta je gewoon machteloos, en wacht je tot het in de "krant" verschijnt.

Fifa06_2.jpg

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelInstapcamera in retrolook
Volgend artikelVeilig op reis

3 REACTIES

  1. De arbitrage staat standaard uitgeschakeld, daarom dat Nielsen niet op het plein te bespeuren is. Als je bij de opties de arbitrage aanzet lopen er een arbiter en 2 lijnrechters op\’t plein.

    Goeie review!

Reacties zijn gesloten.