Daar is’em…, daar is’em!!!

3
102

Het echte werk
Voor je een match begint, kan je je opstelling aanpassen door te kijken naar de vermoeidheid van je spelers, omdat die factor een invloed heeft op hun prestaties. Verder kan je vier spelers aanduiden om een bepaalde tegenstander te dekken en deze uit te schakelen in zijn functie.

Fifa06_4.jpg

Als je eenmaal begint, zal het de trouwe fans opvallen dat John Motson en Alley McCoist uit de commentaarstoel zijn gehaald, en zijn vervangen door Clive Tyldesley en Andy Gray. Een leuke vernieuwing om eens een nieuwe stem te horen. Het Nederlandse commentaar daarentegen wordt nog steeds geleverd door Evert Ten Napel en Youri Mulder, en wat kunnen die zagen zeg… Het commentaar van deze twee noorderburen is soms totaal irrelevant en loopt vaak achter bij het begin van de wedstrijd, dus kan je maar beter overschakelen naar het Engels.

Fifa06_5.jpg

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelInstapcamera in retrolook
Volgend artikelVeilig op reis

3 REACTIES

  1. De arbitrage staat standaard uitgeschakeld, daarom dat Nielsen niet op het plein te bespeuren is. Als je bij de opties de arbitrage aanzet lopen er een arbiter en 2 lijnrechters op\’t plein.

    Goeie review!

Reacties zijn gesloten.