Daar is’em…, daar is’em!!!

3
102

In de transferperiode krijg je vanaf nu maar drie boden, dus moet je verstandig te werk gaan. Ofwel ga je op zoek naar een nieuwe speler, ofwel verpats je er een. Door middel van een scout kan je gericht op zoek gaan naar nieuw talent, maar je moet natuurlijk diens loon betalen. Geen nood, want je kan alles ook zelf doen.

Fifa06_10.jpg

Een uitgebreide zoekfunctie laat je toe meerdere voorwaarden te stellen, zoals de positie, de algemene rating en ook de vorm van transfer. Je kan namelijk ofwel een speler kopen of lenen van een club, en zo kan je dit ook bij je eigen spelers toepassen. Je bepaalt onder meer de transfersom en het salaris, en dan is het afwachten… Vaak zal je echter teleurgesteld worden, omdat de speler die je wil niet beschikbaar is voor een transfer. Als je geen nieuwe spelers wil, kan je ook investeren in je staf, zodat de ‘stats’ van elke speler stijgen.

Fifa06_15.jpg

Bij de samenstelling van je team speelt niet alleen de moraal een rol, maar ook de teamgeest. Als deze goed is, overtreffen de spelers zichzelf en kunnen ze veel meer dan normaal. Om dit op te bouwen moet je echter wel enkele seizoenen bij één en dezelfde ploeg blijven, om enig resultaat te zien.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelInstapcamera in retrolook
Volgend artikelVeilig op reis

3 REACTIES

  1. De arbitrage staat standaard uitgeschakeld, daarom dat Nielsen niet op het plein te bespeuren is. Als je bij de opties de arbitrage aanzet lopen er een arbiter en 2 lijnrechters op\’t plein.

    Goeie review!

Reacties zijn gesloten.