Stijlvolle Wireless-AC hotspot

0
79
De Duitse netwerkspecialist Lancom Systems lanceert een draadloos 802.11n/ac-toegangspunt dat in elk smaakvol interieur past. De LN-830acn kan ook als publieke hotspot werken en kan worden geïntegreerd in hotelbeheersystemen zoals Micros Fidelio en protel.

Het nieuwe LANCOM LN-830acn dual wireless access point ziet eruit als een matwit bakje. Dankzij de interne antennes, onopvallende ledjes en het ingegraveerde logo past het in elk modern interieur. Een optionele antidiestalmuurbevestiging en een Kensington-slot zorgen ervoor dat het access point niet eenvoudig gestolen kan worden uit publiek toegankelijke ruimtes.

De LANCOM LN-830acn werkt standaard als wifi AP, maar kan via software ook omgevormd worden tot wifi-hotspot met flexibel te programmeren loginportal. Gasten krijgen de login-informatie via een kaartje of zelfregistratie via sms. Via de FIAS-interface kun je de oplossing naadloos integreren met hotelmanagementsystemen, zoals Micros Fidelo of protel en afrekensystemen toepassen. Indien gewenst kan toegang ook gratis worden aangeboden.

Het access point ondersteunt aparte netwerken voor gasten en werknemers. Beveiligingsopties zoals IEEE 802.11i met WPA2- en AES-versleuteling en IEEE 802.1X/EAP (WPA2 Enterprise) zijn uiteraard ook aanwezig.

Lancom LN830acn AP

Lancom LN830acn AP (© ; licentie: )

De maximale doorvoersnelheid is 867 Mbit/s voor Wireless-AC en 300 Mbit/s voor Wireless-N.

Het LANCOM LN-830acn dual wireless access point kost €653. Lancom Systems geeft er drie jaar garantie op.

Foto van Lancom
Website: Lancom Systems
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

Vorig artikelKrachtige powerbank voor smartphones, tablets en laptops
Volgend artikelHoneywell draadloze thermostaat werkt voortaan zonder gateway
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.