Dell Chromebook 13 laptop

13-inch Chromebook voor zakelijk gebruik

0
De nieuwe Dell Chromebook 13 notebook is vervaardigd met hoogwaardige materialen, is uitgerust met een 13,3-inch Full HD IPS-scherm en biedt een autonomie tot 12 uur.

Dell en Google werkten samen voor het ontwikkelen van de Chomebook 13, een laptop voor zakelijk gebruik. Voor de behuizing gebruikten ze hoogwaardige materialen: de cover is vervaardigd van geweven carbon, de polssteun van een magnesiumlegering en de basis van aluminium.

De Chromebook 13 is uitgerust met een 13,3-inch Full HD IPS-scherm. De notebook is leverbaar met touchscreen en tevens in een non-touch anti-glare versie. Het toetsenbord is voorzien van achtergrondverlichting. Met touchscherm weegt de laptop 1,62 kg, met een non-touch scherm 1,47 kg.

Er is keuze uit Intel Celeron-, Core i3- en i5-processoren en van 2 tot 8 GB aan systeemgeheugen. De opslagcapaciteit bedraagt naar keuze 16 GB of 32 GB. Het systeem draait op het Chrome OS besturingssysteem en Google geeft Chromebook-gebruikers een Google Drive-account met 1 TB opslagcapaciteit.

Verder heeft de Chromebook 13 een 720p HD-webcam, twee USB 3.0-aansluitingen, een HDMI-poort en een microSD-kaartsleuf. De autonomie bedraagt circa 12 uur op een volledig opgeladen batterij.

Dell biedt bedrijven bij de Chromebook 13 diverse oplossingen voor ICT-beheer, beveiliging en desktopvirtualisatie, zoals Dell KACE, SonicWALL and Wyse vWorkspace.

Dell Chromebook 13
Dell Chromebook 13

De Dell Chromebook 13 laptop zal vanaf 1 oktober te koop zijn. De adviesprijzen in euro werden nog niet meegedeeld. In de V.S. starten de prijzen vanaf 399 dollar.

Foto van Dell België
Website: Visit Website
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

Foto van Dell Nederland
Website: Bezoek Website
Categorieën: Distributeurs
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.