Panasonic Toughbook CF-AX2 Windows 8 Ultrabook

Robuuste Windows 8 Ultrabook in de Toughbook-reeks van Panasonic

0
Panasonic brengt in de Toughbook-serie een Ultrabook op de markt met Windows 8 besturingssysteem en een Flip-over ontwerp zodat hij ook bruikbaar is als tablet.

De Panasonic Toughbook CF-AX2 is de eerste Ultrabook van de fabrikant met Windows 8 Pro. De robuuste laptop is bedoeld voor professioneel gebruik en heeft een ontwerp waarbij je het schermgedeelte 360 graden kan draaien zodat je het toestel kan gebruiken als Ultrabook en als tablet.

Panasonic Toughbook CF-AX2
Panasonic Toughbook CF-AX2

De Toughbook CF-AX2 heeft een gewicht van slechts 1,15 kg en is 18 mm dik. Door het Toughbook ontwerp is de CF-AX2 bestand tegen schokken en overleeft hij een valpartij van op 76 cm hoogte. Het scherm doorstond een 100 kgf vibratietest onder druk. De Ultrabook is uitgerust met een 11,6-inch (29,46 cm) capacitief HD breedbeeldscherm met multi-touchbediening en een resolutie van 1366 x 768 pixels.

Processor is een Intel Core i5-3427U Ultra Low Voltage CPU (1.8GHz). Verder is deze Ultrabook uitgerust met 4 GB RAM, Intel HD 4000 graphics en een 128 GB SSD. Hij is voorzien van de nodige poorten waaronder VGA en HDMI, LAN, twee USB 3.0-poorten en ondersteunt SD-XC geheugenkaartjes. Ook een Gobi 3000 3G module, Bluetooth 4.0 en Wireless LAN IEEE802.11a/b/g/n behoren tot de uitrusting. De hot swappable batterij zou goed zijn voor een hele dag werken volgens de fabrikant.

Prijs en beschikbaarheid
De Panasonic Toughbook CF-AX2 is te koop vanaf februari 2013. De prijs werd niet meegedeeld.

Foto van Panasonic
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.