Gewiste data veilig terughalen van Apple iPhone

0
Stellar Data Recovery lanceert software waarmee je per vergissing gewiste gegevens op Apple iPhones kunt terughalen. Stellar Data Recovery voor iOS herstelt verloren gegevens via de telefoon of via een iTunes back-upbestand.

Het Amerikaanse bedrijf Stellar Data Recovery is, zoals de naam al aangeeft, gespecialiseerd in het herstellen van verloren gegane en per vergissing verwijderde computergegevens. Stellar heeft overigens ook een kantoor in België, waar je bijvoorbeeld een kapotte harde schijf naar toe kunt sturen om de gegevens te recupereren.

Het ISO-gecertificeerde bedrijf brengt nu een data recovery-applicatie uit voor Apple iOS waarmee je per vergissing gewiste gegevens zoals contactpersonen, agenda-items, belgeschiedenis, berichten, herinneringen, Safari bookmarks en notities kunt herstellen. Je kunt dit rechtstreeks op het toestel zelf doen of via het iTunes back-upbestand dat je hopelijk gemaakt hebt.

Stellar Data Recovery voor iOS

Stellar Data Recovery voor iOS (© ; licentie: )

Merkwaardig is wel dat je een Microsoft Windows-pc nodig hebt om de software te kunnen gebruiken (Windows XP tot en met 8 worden ondersteund). Pas in november komt een versie van Stellar Data Recovery voor iOS uit die ook onder Mac OS draait.

Stellar Data Recovery voor iOS werkt op de iPhone 4, 4s, 5, 5c en 5s. De nieuwe iPhone 6 wordt momenteel nog niet ondersteund.

Je kunt de software eerst uitproberen zonder ervoor te betalen. Met de gratis versie kun je verwijderde data bekijken. Om deze terug te halen is de complete versie van de software nodig. De ‘Lifetime’ licentie kost €64,66, maar is ‘tijdelijk’ te verkrijgen voor een introductieprijs van €27,60.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.