JVC SP-AP1 en NX-W5 Bluetooth audiosystemen

JVC steekt draadloze muzieksystemen in strak design

0
JVCKenwood introduceert twee muzieksystemen in een strak vormgegeven behuizing die draadloos muziek kunnen streamen.

De JVC SP-AP1 en NX-W5 zijn nieuwe audiosystemen die zijn uitgerust met Bluetooth om draadloos muziek te streamen van je computer, tablet of smartphone. De SP-AP1 is afgewerkt met gevernist hout en biedt naast ondersteuning voor Bluetooth 2.1 ook ondersteuning voor Airplay, DLNA, Wi-Fi en Wireless Direct Connect.

JVC SP-AP1
JVC SP-AP1

De SP-AP1 biedt een totaal uitgaand vermogen van 108 watt (4 x 12 watt + Baskast 60 watt). Met de “Wide Area Mode” vult het systeem de hele ruimte, maar je kunt de geluidsbundel ook afstemmen alsof het systeem alleen voor jou speelt.

Ook de JVC NX-W5 heeft een strak design met een behuizing in hout. Dit systeem ondersteunt Bluetooth 3.0 om muziek draadloos af te spelen. Het totaal uitgaand vermogen bedraagt 40 watt (2 X 20 watt).

De NX-W5 is uitgerust met een cd-lezer en een FM/AM-radio. Dankzij de USB-poort kan het systeem ook MP3- en WMA-bestanden lezen en tevens je iPod, iPhone of iPad opladen. De NX-W5 heeft tevens een hoofdtelefoonaansluitng.

Zowel het JCX SP-AP1 als NX-W5 audiosysteem heeft een verlichtingsysteem dat licht naar onderen schijnt en dat je ook kan dimmen. JVC levert een afstandsbediening bij deze muzieksystemen.

Prijs en beschikbaarheid
De JVC SP-AP1 is verkrijgbaar in pianozwart of wit en heeft een adviesprijs van € 599. De JVC NX-W5 zijn is eveneens beschikbaar in twee kleuren voor een adviesprijs van € 329.

Foto van JVC
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.