Draagbare speakers in een modieus kleedje

0
Fresh ’n Rebel, fabrikant van accessoires voor smartphones en tablets, lanceert met de Rockbox Fabriq Edition vijf Bluetooth-speakers met extra aandacht voor het design. De draagbare luidsprekers zijn omkleed met een speciaal geweven stof en verkrijgbaar in diverse kleuren.

De Rockbox Fabriq Edition van Fresh ’n Rebel moet zowel design- als muziekliefhebbers aanspreken. De nieuwe serie draagbare Bluetooth luidsprekers bestaat uit vijf verschillende modellen: Cube, Round, Brick, Fold en Chunk. De speakers zijn omkleed met een speciaal geweven stof en zijn verkrijgbaar in de kleuren Indigo, Army, Concrete, Peppermint en Cupcake.

De Rockbox Cube Fabriq Edition is een kleine speaker in kubusvorm, terwijl de kleine Rockbox Round Fabriq Edition een ronde vormgeving heeft. Daarnaast zijn er nog drie luidsprekers in een rechthoekig ontwerp: Brick, Fold en Chunk. Deze laatste drie zijn stereo-speakers met passieve baswoofers. Als meest geavanceerde luidspreker is de Rockbox Chunk Fabriq Edition bovendien uitgerust met DSP-technologie.

Alle Rockbox Round Fabriq Edition-modellen maken gebruik van Bluetooth, zodat je ze draadloos kan verbinden met apparaten zoals telefoons, tablets of laptops. De compacte Rockbox Cube en Round bieden 8 uur non-stop muziek, terwijl de Rockbox Brick, Fold en Chunk een batterijduur van 20 uur bieden. Deze laatste drie kunnen ook andere mobiele apparaten opladen via de USB oplaadpoort.

Fresh 'n Rebel Rockbox Fabriq Edition

Fresh ’n Rebel Rockbox Fabriq Edition (© ; licentie: )

De Fresh ’n Rebel Rockbox Fabriq Edition draadloze luidsprekers hebben de volgende adviesprijzen:
– Rockbox Cube Fabriq Edition € 29,99
– Rockbox Round Fabriq Edition € 39,99
– Rockbox Brick Fabriq Edition € 59,99
– Rockbox Fold Fabriq Edition € 89,99
– Rockbox Chunk Fabriq Edition € 129,99

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.