QNAP TS-870, TS-670 en TS-470 Turbo NAS-systemen

QNAP lanceert nieuwe zakelijke NAS-serie in torenmodel

0
QNAP brengt de TS-x70 serie Turbo NAS op de markt die verkrijgbaar is in torenmodellen voor 4, 6 en 8 harde schijven en die bedoeld is voor kleine tot middelgrote ondernemingen.

De QNAP TS-x70 serie zakelijke NAS-systemen bestaat uit de TS-870 met acht baaien, de TS-670 met zes baaien en de TS-470 met vier baaien. De NAS’en worden aangedreven door een dual-core Intel 2,6 GHz processor en 2 GB DDR3 RAM. De serie is uitgerust met vier Gigabit LAN-poorten, twee USB 3.0-poorten en één HDMI-poort.

QNAP TS-x70 NAS-serie
QNAP TS-x70 NAS-serie

De opslagcapaciteit van de NAS’en in de QNAP TX-x70 serie is uitbreidbaar tot 100 TB door meerdere QNAP RAID-uitbreidingsmodules (REXP-1200U-RP en REXP-1600U-RP) aan te sluiten.

Volgens QNAP biedt de nieuwe NAS-serie leessnelheden tot 450 MB/s en schrijfsnelheden tot 423 MB/s in normale Windows-omgevingen in de netwerktrunkingmodus. Het QTS 4.0 besturingssysteem van QNAP biedt een intuïtieve gebruikersinterface en stelt IT-beheerders in staat de NAS te beheren en toepassingen voor zakelijk gebruik, waaronder bestandsbeheer, multimediatoepassingen en het delen en back-uppen van bestanden te implementeren.

De QNAP TS-x70 NAS-serie is compatibel met een groot aantal systemen waaronder VMware vSphere, Citrix XenServer, Microsoft Hyper-V en Windows Server 2012.

Prijs en verkrijgbaarheid
De QNAP TS-x70 serie Turbo NAS is al verkrijgbaar. De adviesprijzen werden niet meegedeeld.

Foto van QNAP
Website: QNAP
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.