Toshiba Encore Windows 8.1 tablet

Toshiba kondigt 8-inch tablet met Windows 8.1 aan

1
Met de Encore lanceert Toshiba een nieuwe 8-inch tablet die geoptimaliseerd voor Windows 8.1.

De nieuwe Toshiba Encore maakt gebruik van de recentste Intel Atom-architectuur en is uitgerust met een 8-inch (20,32 cm) AutoBrite lcd-scherm met een resolutie van 1280 X 800 pixels en 5-punts-multitouch. De Windows tablet is geoptimaliseerd voor gebruik in portretmodus en kan eenvoudig met één hand bediend worden.

Toshiba Encore

Toshiba Encore (© ; licentie: )


Toshiba levert de Encore met de volledige versie van Microsoft Office Home & Student 2013. De tablet komt met 7 GB gratis SkyDrive-opslag in de cloud. Ook Microsoft Xbox is een reeds geïnstalleerde app met een gratis muziekstreamingdienst en 90 dagen onbeperkte toegang tot 30 miljoen liedjes, evenals een selectie van gratis Xbox-games. Met behulp van Xbox SmartGlass kan je inhoud delen tussen verschillende schermen en zo de tablet omvormen tot een tweede scherm voor de Xbox 360 of Xbox One.

De Toshiba Encore gebruikt de InstantGo-technologie waardoor de tablet meteen uit stand-bymodus komt en ook in de slaapstand verbonden blijft met het netwerk en automatisch synchroniseert. InstantGo vermindert tevens het stroomverbruik.

De Toshiba Encore heeft achteraan een 8 megapixel camera en vooraan een 2 megapixel model voor videochats. De tablet is uitgerust met een micro-USB- en micro-HDMI-aansluiting en heeft een micro-SD-sleuf om de opslagcapaciteit uit te breiden met geheugenkaartjes tot 64 GB. De Encore meet 213 x 136 x 10,68 mm.

Prijs en beschikbaarheid
De Toshiba Encore Windows 8.1 tablet is te koop in het vierde kwartaal 2013. De adviesprijs werd niet meegedeeld.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.