Acer Iconia A3 Android tablet

10,1-inch Android tablet met quad-core processor van Acer

0
Acer kondigt een 10,1-inch Android tablet aan met een quad-core processor en IPS-scherm die een rijkere multimediabeleving moet bieden.

De Acer Iconia A3 is uitgerust met een 1,2 GHz quad-core cortex A7 processor en 1 GB werkgeheugen. De tablet gebruikt Android 4.2.2 Jelly Bean als besturingssysteem. De Iconia A3 is uitgerust met Dolby Digital Plus waarmee via een hoofdtelefoon een 5.1-kanaals surround sound-ervaring gecreëerd wordt.

Acer Iconia A3
Acer Iconia A3

De Acer Iconia A3 heeft een 10,1-inch WXGA scherm (1280 x 800 pixels) met IPS-technologie. Intellispin technologie zorgt ervoor dat het scherm de juiste oriëntatie toont, ook wanneer de tablet op een vlakke ondergrond ligt. De batterij van de Iconia A3 is volgens de fabrikant goed voor het afspelen van 11 uur HD video.

De Iconia A3 is uigerust met een 5 megapixel camera op de achterzijde, een microHDMI-aansluiting en een microSD-kaartlezer. De tablet ondersteunt WiFi en Bluetooth 4.0. Ook zal er een 3G-versie beschikbaar zijn.

Prijs en beschikbaarheid
De Acer Iconia A3 Android tablet is begin oktober te koop in een WiFi-versie voor een adviesprijs van € 249. Begin november zal een 3G-variant beschikbaar zijn met een adviesprijs van € 299.

Foto van Acer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.