HP Envy 23 TouchSmart en SpectreONE All-in-One pc’s

Duo all-in-one Windows 8 pc’s van HP

1
HP introduceert nieuwe all-in-one pc’s voor consumenten, een 23-inch model in HP’s Envy-gamma en een 23,6-inch model in de Spectre-reeks.

De HP Envy 23 all-in-one is de eerste pc die over 10-point multi-touch beschikt. Deze Windows 8 desktop-pc beschikt over een 23-inch (58,4 cm) HD-scherm en kan je kopen met de nieuwste Intel Ivy Bridge processoren, een optionele ExpressCache, solid state drives met een opslag tot 3 terabyte. De ExpressCache SSD-optie zorgt voor een snelle opstarttijd van pc en applicaties.

HP Envy 23 AIO-pc
HP Envy 23 AIO-pc

Standaard wordt de Envy 23 geleverd met Beats Audio voor een betere geluidservaring en verschillende HP-technologieën zoals de HP TrueVision HD-webcam en HP Connected Photo.

De HP SpectreONE heeft een ultraslank ontwerp. Deze all-in-one is slechts 11,5 millimeter dik en is HP’s dunste alles-in-één. Hij is uitgerust met een 23.6-inch (59.9 cm) flush glass Full HD-scherm zonder touchtechnolgoie. HP levert de SpectreONE met een bijbehorend draadloos trackpad met multi-touch mogelijkheden.

Ook de SpectreONE is voorzien van de nieuwste Intel-processoren en een Nvidia grafische kaart met 1 GB geheugen. De alles-in-één pc biedt NFC near-field communicatie, heeft twee USB 2.0- en twee USB 3.0-poorten, een HDMI-poort en een Beats-hoofdtelefoonaansluiting.

Ook levert HP de SpectreONE met Beats Audio, een HP TrueVision HD-webcam en de nieuwe HP Connected Remote- en HP Connected Photo-toepassingen. Op de pc zijn de volledige versies van Adobe Photoshop Elements 10 en Adobe Premiere Elements 10 geïnstalleerd. Ook krijg je een gratis tweejarig abonnement op Norton Internet Security.

Prijzen en beschikbaarheid
De HP Envy 23 TouchSmart All-in-One PC is in november voor een adviesprijs vanaf € 1.299. De HP SpectreONE is eveneens in november beschikbaar voor een adviesprijs vanaf € 1.399.

Foto van HP
Website: Visit Website Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

1 REACTIE

  1. deze computer maakt een kabaal dat is werkelijk niet te geloven… alsof je met constant de trein naast je werkplek voorbij raast, soms borrelt het nog even alsof er een draak achter je scherm vandaan komt, ik krijg er na een half uur daverend koppijn van….. grote miskoop!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.