Soundbars in slank ontwerp voor home cinemageluid

0
46
Sony introduceert de HT-CT60 en HT-CT260 soundbar met subwoofer voor surround soundgeluid. De HT-CT260 heeft een draadloze subwoofer en biedt tevens draadloze streamingsmogelijkheden via Bluetooth.

Sony’s HT-CT60 en HT-CT260 soundbars zullen mensen aanspreken die cinemageluid willen maar hun woonkamer niet vol willen zetten met luidsprekers. De Sony HT-CT60 is een 2.1-soundbarsysteem dat virtuele surround sound levert. Het totale vermogen bedraagt 60 watt. De HT-CT260 maakt gebruik van S-Force PRO Front Surround-technologie die werd ontwikkeld door Sony om een sterk 3D audio-effect te creëren met slechts twee front luidsprekers. Dit 2.1-soundbarsysteem levert een vermogen van 300 watt.

Sony HT-CT260

Sony HT-CT260 (© ; licentie: )


Beide soundbars hebben een zeshoekig, minimalistisch ontwerp en worden geleverd met een sub-woofer. Bij de HT-CT260 is dat een draadloos model zodat je de subwoofer op om het even welk plek in de kamer kan plaatsen. Bovendien is dit soundbarsysteem uitgerust met ingebouwde Bluetooth-technologie zodat je muziek kan streamen van je pc, tablet of smartphone naar het 2.1 luidsprekersysteem.

Prijs en beschikbaarheid
De Sony HT-CT60 en Sony HT-CT260 soundbarsystemen hebben een adviesprijs van respectievelijk € 160 en € 310. Het goedkopere systeem is begin september beschikbaar, terwijl de HT-CT260 vanaf oktober te koop is.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSnelle compactcamera in de Exilim-reeks van Casio
Volgend artikelVideogesprekken voeren in HD via je tv
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.