Snelle compactcamera in de Exilim-reeks van Casio

0
Casio kondigt een nieuw topmodel aan in de Exilim camerareeks die de snelste responsetijd biedt in deze serie. Bij het ontwerpen van de compactcamera stond het gebruiksgemak voorop. Zo ondersteunt het toestel Eye-Fi en FlashAir SD-geheugenkaarten.

De Casio Exilim EX-ZR300 is uitgerust met 16 megapixel CMOS-beeldsensor, een groothoeklens van 24 mm en 12,5x optische zoom. De dubbele ‘Exilim Engine HS’ beeldprocessoren zorgen voor een snelle autofocus in 0,12 seconden en een start-uptijd van onder 1 seconde. De tijd tussen het nemen van foto’s bedraagt 0,26 seconde.

Casio Exilim EX-ZR300

Casio Exilim EX-ZR300 (© ; licentie: )


Volgens Casio heef de camera ook een accu met een lange levensduur. Je zou tot ongeveer vijfhonderd foto’s kunnen schieten met een volle batterij. De Exilim EX-ZR300 ondersteunt ook Eye-Fi en FlashAir SD-geheugenkaarten die een draadloze verbinding kunnen maken met computers en smartphones.

Met de Premium Auto Pro-functie combineert de Exilim EX-ZR300 beelden automatisch die zijn gemaakt door doorlopend te fotograferen op hoge snelheid om zo de beeldkwaliteit te verbeteren, ook bij het fotograferen in moeilijke omstandigheden, zoals ’s nachts of bij tegenlicht. Met Art Shot beschik je over zeven effecten voor het maken van artistieke foto’s, zoals miniatuureffecten of speelgoedcamera-effecten. De camera kan tevens 1080p video opnemen met 30fps of 640×480 video met tot 120 fps.

Prijs en beschikbaarheid
De Casio Exilim EX-ZR300 camera is verkrijgbaar vanaf september 2012 voor een adviesprijs van € 269.

Foto van Casio
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.