Ook Philips lanceert monitor met USB-voeding

0
18
MMD, het bedrijf dat wereldwijd Philips-monitoren op de markt brengt, introduceert net als AOC eerder een Full HD LED-monitor die voor het doorgeven van het beeldsignaal en de stroomvoeding de USB-aansluiting gebruikt.

De nieuwe Philips 221S3UCB LCD-monitor uit de S-reeks is een 21,5-inch (54,6 cm) breedbeeldscherm met LED-achtergrondverlichting. Je hebt slechts één kabel nodig om de LCD-monitor aan te sluiten want hij haalt zijn stroom uit de USB-ingang. De 221S3UCB monitor is plug-and-play bruikbaar. Hij biedt een Full HD 1920 x 1080 @ 60 Hz resolutie, een helderheid van 150 cd/m², een contrastverhouding van 1000:1 en een kijkhoek van 160° horizontaal en 150° verticaal.

Philips 221S3UCB LCD-monitor

Philips 221S3UCB LCD-monitor (© ; licentie: )

Voor een energiezuinige werking maakt het Philips beeldscherm gebruik van speciale LED-verlichting op laag vermogen, waardoor de monitor slechts 8 watt verbruikt (ongeveer de helft van het stroomverbruik van een vergelijkbare standaard monitor). De Philips 221S3UCB LCD-monitor is uitgerust met de Compact Ergo Base van de fabrikant. Hierdoor kan je de monitor niet alleen kantelen en draaien, maar ook in hoogte verstellen zodat je het scherm kan afstellen op het ideale niveau.

Prijs en beschikbaarheid
De Philips S-serie 221S3USB Full HD LCD-monitor is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 145 exclusief BTW.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelFlexibel camerabewakingssysteem met Powerline-technologie van Logitech
Volgend artikelSchilder gebruikt oude floppy disks als canvas
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.