Full HD Led-monitor met usb-voeding van AOC

0
36
AOC introduceert een Full HD-monitor die slechts één enkele usb-kabel nodig heeft voor zowel het beeldsignaal als de voeding. Bovendien is dit breedbeeldscherm energiezuinig met een verbruik van slechts 8 watt.

De AOC e2251Fwu is een nieuwe 21,5-inch (54,7 cm) beeldscherm met een 16:9 schermverhouding en een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De Full HD monitor met led-achtergrondverlichting heeft een apart onwerp: via een enkele USB 2.0-kabel wordt niet alleen het beeldsignaal overgedragen, maar wordt het beeldscherm ook voorzien van de nodige elektriciteit. De monitor heeft dus geen tweede voedingskabel nodig om hem aan te sluiten op een pc, laptop, netbook of tablet-pc.

AOC e2251Fwu

AOC e2251Fwu (© ; licentie: )


De AOC e2251Fwu heeft een responstijd van 5 ms, een helderheid van 150 cd/m² en een contrastverhouding van 800:1. Tijdens normaal gebruik verbruikt het led-beeldscherm slechts 8 watt volgens de fabrikant. De voet is ook eenvoudig afneembaar waardoor je de monitor snel kan veranderen in een grote digitale fotolijst of presentatiemiddel. De monitor is zowel geschikt voor pc’s als Macs.

Prijs en beschikbaarheid
De AOC e2251Fwu Full HD led-monitor is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 169.

Foto van AOC
Website: AOC EU
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelTop Gear presentator figureert in augmented reality app
Volgend artikelTomTom navigatiesysteem met extra groot touchscherm
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.