Flexibel camerabewakingssysteem met Powerline-technologie van Logitech

1
55
Logitech lanceert een compleet videobeveiligingssysteem dat Powerline-technologie gebruikt om de videobeelden van maximum zes camera’s te versturen via de bestaande elektrische bedrading.

Het Logitech Alert beveiligingssysteem is een alles-in-een camerabewakingssysteem dat volgens de fabrikant eenvoudig te installeren is. Extra bekabeling is niet nodig omdat het systeem gebruik maakt van Powerline-technologie met 200 Mbps-gegevensoverdracht, 128-bits AES-codering en wachtwoordbeveiliging. De videobeelden van de camera(‘s) worden via bestaande stopcontacten van het stroomnet verstuurd. Je kan kiezen tussen het Alert 750n Indoor Master System of Alert 750e Outdoor Master System die worden geleverd met respectievelijk één binnen- of buitenhuiscamera. Je kan beide systemen uitbreiden met de Alert 700n Indoor Add-On Camera en Alert 700e Outdoor Add-On Camera. Je kan tot zes camera’s gebruiken met het beveilingssysteem van Logitech.

Logitech Alert 750n Indoor Master System

Logitech Alert 750n Indoor Master System (© ; licentie: )

De bewakingscamera’s nemen op in HD kwaliteit (960 x 720 met 15 fps) en bieden zowel bewegingsdetectie, nachtzicht en groothoeklens van 130 graden. In volledige duisternis reikt het zicht van de camera 15 meter ver. Ook geluid kunnen de camera’s opnemen met de ingebouwd microfoon. Met Logitechs Alert Commander software kan je het videobeveiligingssysteem configureren, livevideo bekijken, video op je computer opslaan en opgenomen video nogmaals bekijken. Video wordt opgenomen op de meegeleverde 2 GB micro SD- geheugenkaart (uitbreidbaar tot 32 GB) en automatische geback-upt naar een computer wanneer die met je netwerk is verbonden. Je kan het bewakingssysteem ook onderweg controleren als je de gratis app op je iOS, Android- of BlackBerry-apparaat downloadt.

Prijs en beschikbaarheid
Het Logitech Alert 750n Indoor Master System en Alert 750e Outdoor Master System zullen beschikbaar zijn vanaf juni 2012 voor een adviesprijs van respectievelijk € 359 en € 379. Een extra Logitch Alert 700n Indoor Add-On Camera with Night Vision kost € 309 en een Alert 700e Outdoor Add-On Camera € 329. Logitech heeft op zijn website een handige configuratietool gezet waarmee je de totaalprijs van je bewakingsssysteem kan berekenen.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikeldevolo Powerline adapter met schermpje voor statusweergave
Volgend artikelOok Philips lanceert monitor met USB-voeding
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Logitech lanceert een compleet videobeveiligingssysteem….
    Wow, dit is ECHT nieuws, ik heb het systeem al meer dan twee jaar geïnstalleerd en het bestaat al minstens 2 à 3 jaar.
    Jullie lopen wel niet een beetje achter met het nieuws !
    Het enige nieuws dat er vandaag is, is de uitbreng van een indoor camera met nachtzicht (voorheen geen nachtzicht)voor het systeem, dat is alles !!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.