Sony Music Unlimited internetmuziekdienst

Sony brengt muziekdienst Music Unlimited naar de Lage Landen

0
Sony vervoegt het lijstje van aanbieders van internetmuziekdiensten met Music Unlimited dat een muziekbibliotheek biedt met meer dan vijftien miljoen nummers.

Vandaag 12 april 2012 om 12u werd de muziekservice Music Unlimited van Sony Entertainment Network ook in België en Nederland gelanceerd. De online muziekdienst is al sinds december 2010 in de lucht en is nu in zestien landen beschikbaar. Met een account kan je gebruik maken van Music Unlimited met diverse apparaten, waaronder pc’s, Android smartphones en tablets, Sony Bravia HD-tv’s, Blu-ray Disc-spelers en -homecinema’s, Sony audionetwerksystemen, Sony Walkman, PlayStation 3, Playstation Vita en PlayStation Portable.

Sony biedt een basismaandabonnement dat 3,99 euro kost en een premium maandabonnementen dat 9,99 euro kost. Dit zijn prijzen die vergelijkbaar zijn met de meeste andere aanbieders op de Belgische markt, zoals Spotify en de eerder door ons besproken simfy, Deezer en rara, al is het basisabonnement bij hen 1 euro duurder. Ook bij Sony kan je met beide abonnementen genieten van reclamevrije radiozenders. Het Premium abonnement biedt ook de mogelijkheid om eigen muziek aan de cloud toe te voegen met de Music Sync-functie. Sony heeft onlangs ook een offline afspeelfunctie toegevoegd aan zowel zijn Walkman als Android-smartphone, zodat je in het Premium abonnemnent muziek kan beluisteren op deze apparaten zonder dat een 3G- of WiFi-verbinding nodig is. Nieuwe abonnees krijgen dertig dagen lang gratis een premium-abonnement op Music Unlimited. Meer informatie vind je op www.MUnlimited.com.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.