Space, the final frontier voor Angry Birds

0
46
Over het bijzonder populaire spelletje “Angry Birds” van Rovio kon je hier al eerder een bijdrage lezen. De makers lanceren op 22 maart 2012 een nieuwe variant die zich in de ruimte afspeelt wat een heel nieuwe dimensie toevoegt aan het game.

Het spelletje Angry Birds is populair, omdat het nu eenmaal frustrerend en tegelijk verslavend is, maar ook populair, omdat het misschien wel niet als eerste, maar dan toch als één van de eerste multi-platformspelletjes op de markt kwam. Er bestaan versies voor pc, Mac OS X, iPhone, iPad, Nokia devices, Android en Palm WebOS. Op dit ogenblik kan je op de website van Rovio de volgende spelletjes downloaden: Angry Birds, Angry Birds Rio en Angry Birds Seasons. De demoversies zijn (uiteraard) gratis, voor een sleutel betaal je 4,95 US dollar.

Angry Birds Space

Angry Birds Space (© ; licentie: )

Vanaf 22 maart 2012 komt er nog een spel bij: Angry Birds Space. Het bijzondere is natuurlijk dat zonder zwaartekracht de kogelbanen – of moeten we hier vogelbanen zeggen? – net iets minder voorspelbaar zijn. Eén en ander zal je duidelijk worden na het bekijken van de promofilm die Rovio uitbracht. In samenwerking met de NASA werd die opgenomen in het ISS ruimtestation. Astronaut Ron Pettit legt je één en ander uit aan de hand van een Angry Bird uit pluche, een groene ballon waarop hij een varkenssnoet tekent en een kamerbrede elastiek. We hebben er geen idee van wat deze reclamespot moet hebben gekost, maar hij is absoluut het bekijken waard.

Vorig artikelMeer kleurbereik en helderheid met led-laserprojector
Volgend artikelEerste 15-inch Ultrabook van Acer
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.