Meer kleurbereik en helderheid met led-laserprojector

0
35
Met een lichtbron op basis van led-lasertechnologie toont de nieuwe Acer K520 projector beelden met een beter kleurenspectrum en hogere helderheid. Bovendien zou de gebruikte technologie de lamp een langere levensduur geven.

De Acer K520 beamer heeft een behuizing in witte glanslak met zilveren accenten en met afgeronde hoeken. De nieuwe projector is zowel te gebruiken op kantoor als thuis. In vergelijking met beamers die zijn uitgerust met een kwiklamp zou de hybride led-lasertechnologie een groter kleurenbereik en betere helderheid bieden. En volgens Acer zou led-technologie ook de levensduur van de lamp verlengen tot 20.000 uur. De lamp moet ook niet opwarmen, zodat je de projector meteen kan gebruiken.

Acer K520 projector

Acer K520 projector (© ; licentie: )

De Acer K520 projector biedt een DynamicBlack contrastverhouding van 100.000:1 en een helderheid van 2000 lumen. De beamer ondersteunt een native resolutie van 1024 x 768 pixels (XGA). 3D-weergave met deze projector is ook mogelijk met een 3D-bril (niet meegeleverd). De K520 heeft aan de achterkant aansluitingen voor VGA, Composite Video, Composite Video/Audio voor analoge signalen en een HDMI-poort. Om energie te besparen is de K520 uitgerust met Acer EcoProjection. Zo biedt onder meer de ExtremeECO-modus beheer van de lampintensiteit en kan je met Acer ePower Management energiebesparende instellingen op maat kiezen.

Prijs en beschikbaarheid
Acer deelde niet mee wat de prijs is van de Acer K520 of wanneer de led-laserprojector beschikbaar zal zijn.

Foto van Acer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelApps for Apes houdt orang-oetans in gevangenschap bezig
Volgend artikelSpace, the final frontier voor Angry Birds
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.