Software vereenvoudigt printen van boekjes, kaartjes, banners en flyers

0
87
 
Banners

Ook het maken van banners verloopt probleemloos. Je maakt eerst de tekst in Word, WordPad of welke tekstverwerker dan ook en je print die uit zo breed je wil. In de plaats van gewoon tekst kan je ook WordArt gebruiken. Uiteraard moet je wel de losse bladen aan elkaar plakken, het kettingpapier van weleer had zo zijn voordelen.

Een verticale banner van 5 x 1 pagina’s

Een verticale banner van 5 x 1 pagina’s (© ; licentie: )

Het afgedrukte resultaat als PDF kan je hier bekijken.
ClickBook stopt niet bij boekjes en banners: menu’s, verjaardagskaartjes, programmaboekjes, ook etiketten – er zit zowat vanalles in voor allerlei gelegenheden.

Conclusie
ClickBook is een nicheproduct, bestemd voor wie geconfronteerd wordt met het maken van boekjes, posters of banners of voor wie graag creatief bezig is en zelf kaartjes wil ontwerpen en afdrukken. Zij kunnen zich heel wat kopbrekens en ergernis besparen met ClickBook. Eens aangepast aan je printer werkt het zoals het hoort. We hebben het reeds vermeld in het begin van dit artikel: ClickBook kost je 49,95 dollar plus 8,95 dollar verzendingskosten, samen dus 58,90 dollar. Dat is omgerekend ongeveer 44,50 euro. Momenteel loopt er wel een promotie: – 40%. Klik hier voor de versie voor Windows en hier voor de Mac versie.

(90/100)

Adviesprijs
$ 49,95 plus $ 8,95 verzendingskosten (circa € 44,50)

Website: Blue Squirrel 

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelSesamstraat komt tot leven met augmented reality
Volgend artikel3D-beeldscherm in strakke, bijna randloze behuizing
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.