Nieuwe serie SATA III solid state drives van Transcend

0
32
Transcend introduceert de SATA III 6Gb/s SSD720 serie solid state drives in drie capaciteiten: 64 GB, 128 GB en 256 GB. De nieuwe SSD-serie is geschikt voor high-end applicaties.

De nieuwe generatie SSD’s van Transcend combineren de laatste SATA III 6Gb/s specificaties met een SandForce controller en zijn bedoeld voor high-end applicaties. De SSD720 SATA III 6Gb/s serie bieden overdrachtsnelheden tot 550 MB/s voor lezen en 500 MB/s voor schrijven. De SSD-serie ondersteunt Native Command Queuing (NCQ), wat de prestatie en efficiëntie verbetert door het optimaliseren van de volgorde waarin lees- en schrijfcommando’s worden uitgevoerd. Transcend’s SSD720-serie heeft een een sterke, lichtgewicht metalen behuizing met een dikte van slechts 7 mm. Ze passen zo onder meer in iedere hedendaagse Ultrabook en laptop.

Transcend SSD720 SATA III 6Gb/s SSD

Transcend SSD720 SATA III 6Gb/s SSD (© ; licentie: )


De SSD’s gebruiken het NAND flashgeheugen waardoor ze niet alleen schok- en trilbestendig zijn, maar ook een laag energieverbruik en een koele en stille werking hebben. De SSD720-serie ondersteunt de TRIM commando’s van Windows 7 zodat de optimale schrijfsnelheid behouden wordt. Ook onderstreunen de SSD’s het S.M.A.R.T. commando dat fouten in de drive kan ontdekken voordat ze zich voordoen.

Prijs en beschikbaarheid
Transcend’s SSD720 SATA III 6Gb/s serie is verkrijgbaar in de capaciteiten 64 GB, 128 GB en 265 GB voor respectievelijk € 114,50, € 189,50 en € 349,50. Transcend biedt een 3-jarige garantie.

Foto van Transcend
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelWeerstation voorspelt Europees weer voor vier dagen
Volgend artikelGratis herstelhandleidingen op iFixit
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.