Primeur: de eerste tablet bij Aldi

1
153

Verdere uitrusting
Zoals intussen gebruikelijk bij tablets heeft ook deze Medion LifeTab twee camera’s aan boord: eentje van 2 megapixels vooraan om te chatten en te Skypen en eentje van 5 megapixels achteraan om foto’s te nemen, waarbij het scherm dan als zoeker dienst doet.
De batterij is een Li-polymeeraccu. Medion beweert dat deze goed is voor 8 uur werktijd, wat ons zeer realistisch lijkt.

Aldi Medion LifeTab MD 99000 (P9514) tablet

Aldi Medion LifeTab MD 99000 (P9514) tablet (© ; licentie: )

Conclusie
Zuiver technisch gezien is € 399 goedkoop voor een tablet met deze eigenschappen. Je zult goed moeten zoeken om een vergelijkbaar toestel te vinden aan een vergelijkbare prijs. Als er dan ook nog “Apple” moet opstaan, ga je nog een tijdje langer moeten sparen. Hou ook rekening met de accessoires, hoe logisch het meeleveren van hoes en kabels ook moge lijken, dat is zeker niet altijd het geval. Maar, veel meer dan bij een desktop of laptop, is het gevoel van een tablet erg belangrijk. Hoe reageert deze Medion LifeTab? Hoe vlot werkt hij? Hoe ligt het toestel in je hand? Gezien het de allereerste keer is dat Aldi een tablet verkoopt, kunnen we je daar geen uitsluitsel over geven. Maar als je voor jezelf besloten hebt dat je er voor gaat, raden we je aan niet te lang te wachten. Onze kristallen bol voorziet al snel een bordje “uitverkocht”.
Adviesprijs
€ 399
Foto van Aldi België
Website: Aldi België
Categorieën: België, Distributeurs
Naar begin pagina.

Foto van Aldi Nederland
Website: Aldi Nederland
Categorieën: Distributeurs, Nederland
Naar begin pagina.
1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelAldi 7-inch Android-netbook: kinderspeelgoed of niet?
Volgend artikelKeuze uit vier Ricoh kleurenlasers voor printen in kleur
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.