High-end voorversterker voor platenspeler van Teufel

2
167
De Duitse fabrikant van audioproducten Teufel introduceert een toestelletje om een platenspeler met een stereo- of surround installatie te verbinden.

Veel muziekliefhebbers zweren nog bij het natuurlijke geluid van vinyl en koesteren hun platencollectie. Maar veel AV-receivers, stereo-versterkers of home cinemasystemen hebben vaak geen aansluiting meer voor een platenspeler. De PhonoStation 1 van Teufel lost dit probleem op. Het kleine apparaat heeft een zwarte metalen behuizing en vergulde in- en uitgangen. Een wit brandende LED geeft de status van het apparaat weer. Volgens Teufel biedt de PhonoStation 1 een natuurlijk geluid, heldere weergave van stemmen en instrumenten, volle bas en fijne hoge tonen.

Teufel PhonoStation 1

Teufel PhonoStation 1 (© ; licentie: )


Met een schakelaar aan de achterzijde kan je schakelen tussen de stereo-cinch ingang voor MM (moving magnet)- of voor MC (moving coil)-systemen. Een extra geaarde kabel wordt standaard meegeleverd.

Prijs en beschikbaarheid
De Teufel PhonoStation 1 phono-voorversterker meet 13,2 x 4,0 x 7,7 cm en heeft een adviesprijs van € 79,99.

Foto van Teufel
Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSynology versnelt ARM-gebaseerde NAS’en met gratis update
Volgend artikelDraagbare A4-scanner voor zakelijk gebruik van Epson
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

  1. De Duitse fabrikant van audioproducten Teufel introduceert een toestelletje om een platenspeler met een stereo- of surround installatie te verbinden.
    Kan daarmee ook mijn vinylplaten op een cd/DVD branden via een dvd recorder ?

    Groeten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.