High-end smartphone met 5 camera’s

0
177
LG lanceert met de LG V40 ThinQ zijn nieuwe vlaggenschip. De Android 8.1 (Oreo) smartphone met 6,4-inch FullVision scherm is uitgerust met vijf camera’s.

De V40 ThinQ van LG is uitgerust met een 6,4-inch FullVision oled-scherm met een QHD+ resolutie van 3120 x 1440 pixels en een 19.5:9 ratio.

De Android 8.1 Oreo smartphone wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 845 chip in combinatie met 6 GB ram en 128 GB interne opslag dat uitbreidbaar is met een microSD-kaartje tot 2 TB.

Aan de achterkant is de LG V40 ThinQ uitgerust met drie camera’s: een 12 MP standaardlens, een 16 MP groothoeklens en een 12 MP telelens.

Aan de voorzijde is er een dualcamera met een 8 MP standaardlens en een 5 MP groothoeklens om een bokeh-effect te creëren: met een schuifregelaar op het scherm kan de achtergrondscherpte worden aangepast.

De LG V40 ThinQ is de eerste LG-smartphone die is afgestemd met Meridian Audio en heeft een 32-bit Hi-Fi Quad DAC en een Boombox Speaker.

De smartphone meet 158,7 x 75,8 x 7,7 mm en weegt 169 gram. Alle specificaties van de vind je op de website van LG.

LG V40 ThinQ (© LG; licentie: LG)

De LG V40 ThinQ is vanaf begin februari te koop voor een adviesprijs van € 749 (met aftrek van € 150 kassakorting). Bij pre-order of aankoop van de V40 ThinQ tussen 21 januari en 2 maart krijgen consumenten een gratis LG WK7 slimme speaker waarvan je hier een test kan lezen.

Foto van LG
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGebogen monitoren voor toegewijde gamers
Volgend artikelRobuuste mobiele printers voor bonnen en labels
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.