Overal in huis toegang tot je favoriete muziek

0
32
Philips WMS8080 Streamium High-Fidelity WiFi Multiroom-systeem

Philips WMS8080 Streamium High-Fidelity WiFi Multiroom-systeem (© ; licentie: )

Philips introduceert een Wi-Fi multiroom-hifisysteem waarmee je muziek draadloos kan streamen naar verschillende muziekstations in huis.

Het Philips WMS8080 Streamium High-Fidelity WiFi Multiroom-systeem bestaat uit het Philips WiFi HiFi System MCi8080 en de Philips Network Player NP3700. Het HiFi System, dat uitgerust is met een klasse D-versterker, heeft twee ClariSound-luidsprekers met een uitgangsvermogen van 2 x 50 watt, terwijl de netwerkspeler is uitgerust met twee ingebouwde luidsprekers met een vermogen van 2 x 5 watt. Met de functie MultiroomMusic kan je met één druk op het scherm in verschillende ruimtes andere- of juist dezelfde muziek laten klinken. Je streamt al je muziek draadloos vanaf het audiocenter naar andere muziekstations in huis. Het Streamium systeem ondersteunt mp3, wma, niet-drm aac (m4a), eaac+, flac en Ogg Vorbis.
Behalve FM-zenders kan je ook meer dan tienduizend internetradiozenders wereldwijd beluisteren. Het systeem is daarnaast uitgerust met een cd-/dvd-speler en heeft een ingebouwde harde schijf met een capaciteit van 160 GB. Je kan ook usb-apparaten of een optionele docking aansluiten om muziek van een iPod of iPhone af te spelen en het apparaat te laden. Je iPhone, iPod Touch of Android smartphone kan je omtoveren tot een volwaardige afstandsbediening door de bijkomende AV-applicatie. De applicatie kan je gratis downloaden op iTunes AppStore of Android Market. Het Philips WMS8080 Streamium High-Fidelity WiFi Multiroom-hifisysteem heeft een adviesprijs van € 799. Alle technische specificaties vind je via deze link.

Update: we kregen een reactie van Philips op dit bericht. De WMS8080 wordt in de Benelux niet als dusdanig verkocht. In een aantal landen zitten de beide producten samen in één doos, als WMS8080, maar in de Benelux worden ze apart verkocht. Zo kan je als consument zelf kiezen of je ook een satellietstation wil, en zo ja, hoeveel. De prijs van € 799,99 is dan ook de prijs van de MCi8080, het basisstation. Het satellietstation, de NP3700, komt op € 249,99.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBinnenkort kleurenschermen die even lang meegaan als e-Ink?
Volgend artikelLoont upgraden naar SSD de moeite?
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.