Betaalbare en lichte schoolnotebook van Fujitsu

0
28
Fujitsu LIFEBOOK SH531

Fujitsu LIFEBOOK SH531 (© ; licentie: )

Fujitsu lanceert de LIFEBOOK SH531, een lichte notebook van 1,9 kg met 13,3-inch scherm die in de basisuitvoering verkrijgbaar is voor minder dan 500 euro.

De nieuwe Fujitsu LIFEBOOK SH531 laptop is volgens de fabrikant ideaal geschikt voor scholieren en studenten. Met zijn lage gewicht van 1,9 kg en compacte, dunne vormgeving met 13,3-inch (33,8 cm) antireflectiescherm neem je hem gemakkelijk mee naar school. Bovendien is hij al verkrijgbaar voor minder dan 500 euro. In het BIOS zit een systeem (Computrace) waarmee je de notebook gemakkelijk kunt opsporen bij verlies of diefstal. Het toetsenbord is bovendien bestand tegen morsen. De LIFEBOOK SH531 is uitgerust met Bluetooth, WLAN, een eSATA-poort, een HDMI-poort en een 34mm ExpressCard-sleuf. Ook ondersteunt hij de Intel Wireless Display Technology zodat je hem draadloos kunt aansluiten op een extern scherm of tv die deze technologie ook ondersteunt. Deze laptop is verkrijgbaar met verschillende Intel Core i3 en i5 processoren en gebruikt Intel HD Graphics. De accu houdt het ongeveer zes uur op een volle lading.

Foto van Fujitsu
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelRaw-foto’s direct in Windows Explorer bekijken
Volgend artikelASUS tablet met uitschuifbaar toetsenbord
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.