ASUS tablet met uitschuifbaar toetsenbord

0
27
Asus Eee Pad Slider SL101

Asus Eee Pad Slider SL101 (© ; licentie: )

De ASUS Eee Pad Slider is een nieuwe 10-inch Android tablet met een toetsenbord dat je kan uitschuiven waardoor je e-mail- en andere berichten sneller kan ingeven.

De Eee Pad Slider SL101 is uitgerust met het Android 3.1 besturingssysteem en is upgradebaar naar versie 3.2. Het 10,1-inch 16:10 IPS-scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Het aanraakgevoelig scherm wordt beschermd met een laag krasbestendig Corning Gorilla Glass en biedt met 178° een brede kijkhoek. Het scherm ondersteunt 10-vinger multitouch bediening. De tablet kan je verbinden met pc of andere apparaten via de ingebouwde USB-poort, Micro SD-kaartlezer en mini-HDMI poort. Zowel HD videoweergave als een surround sound systeem worden ondersteund.
De Eee Pad slider maakt gebruik van een NVIDIA Tegra 2 dual-core processor. Aan de voorzijde heeft het Android tablet ene 1,2 megapixel camera voor videobellen, terwijl de achterzijde een 5 megapixel camera herbergt.
Asus levert de Eee Pad Slider met de kantoorsoftwaretoepassing Polaris Office 3.0 voorgeïnstalleerd. Je krijgt ook een jaar gratis opslagruimte in de cloud met ASUS WebStorage. Ander toepassingen die tot je beschikking staan zijn MyNet, MyCloud en MyLibrary. MyNet streamt digitale media draadloos naar thuisnetwerkapparatuur. MyLibrary brengt alle gedownloade boeken, tijdschriften en kranten samen in een eenvoudig door te bladeren profiel. MyCloud is een cloudoplossing die toegang biedt tot digitale content zoals muziek, video’s en foto’s.
In de Benelux zal de ASUS Eee Pad Slider te koop zijn met een capaciteit van 32 GB voor een adviesprijs van € 499.

Foto van Asus
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBetaalbare en lichte schoolnotebook van Fujitsu
Volgend artikelDe natuur der getallen aanschouwelijk gemaakt
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.