Philips GoGear Muse draagbare mediaspeler

Mp4-speler van Philips kent je muzieksmaak

0
Philips GoGear Muse

Philips GoGear Muse (© ; licentie: )

Philips lanceert een nieuwe draagbare audio- en videospeler in de GoGear serie. De mp4-speler heeft nieuwe audiofuncties die de luisterbeleving onderweg moeten verbeteren.

De nieuwe GoGear Muse is verkrijgbaar in capaciteiten van 8, 16 en 32 GB. De mp4-speler heeft een 3,2-inch breedbeeldscherm dat aanraakgevoelig is. Net als bij de vorige GoGear modellen is de nieuwe Muse uitgerust met FullSound, Surround for Movies en wordt hij geleverd met een akoestisch geïsoleerde hoofdtelefoon. De FullSound-technologie van Philips blokkeert samen met de akoestisch geïsoleerde oortelefoons omgevingsgeluid. Surround for Movies maakt dat het geluid van de films naar je toekomt.
Nieuwe functies zijn SafeSound, Sound Personalization en LikeMusic. De SafeSound-technologie analyseert de muziek die je beluistert. Je krijgt een melding wanneer het volumeniveau en de blootstelling aan geluid op lange termijn een impact kunnen hebben op je gehoor. Je kan dan op de knop ‘Safe Level’ drukken om het volume automatisch in te stellen op een veilig geluidsniveau. Met de nieuwe functie Sound Personalization kan je tijdens het beluisteren van een muzieknummer de door jou gewenste muziekinstellingen kiezen door met je vinger over het aanraakscherm van de Muse te glijden. De equalizerinstellingen van het apparaat worden dan automatisch aangepast.
LikeMusic is een functie om afspeellijsten te maken op basis van de muziek uit je bibliotheek en op je GoGear. De meeste andere systemen werken met metadata die aan de muziek vasthangen. Philips laat de GoGear de muziek rechtstreeks analyseren zodat muzieknummers ook werkelijk bij elkaar passen. In je afspeellijsten staan niet alleen bekende namen maar ook lokale artiesten en speciale remixen.

Prijs en beschikbaarheid
De Philips GoGear Muse mp4-speler heeft de volgende adviesprijzen: € 129 voor 8 GB, € 149 voor 16 GB en € 199 voor 32 GB.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.