Een verhaaltje voor het slapengaan

0
760
Franklin Anybook Reader

Franklin Anybook Reader (© ; licentie: )

Toepasbaarheid
Wil je zelf eens horen hoe de kwaliteit van dit gadget klinkt, dan kan je op Youtube verschillende reviews bekijken. Heel wat mensen zijn enthousiast over het gebruik ervan tijdens lange autoritten – onderweg naar je vakantiebestemming bijvoorbeeld – bij leergierige kinderen die constant willen dat je hen voorleest, maar ook voor gezinnen met meerdere kinderen waarbij je je aandacht nu eenmaal moet verdelen.
Of dit gadget iets voor jouw gezin is, hangt ook af van de motorische mogelijkheden van je kind. Op de doos staat vanaf drie jaar, maar het is vooral belangrijk dat je kind de punt van de voorleespen echt mooi op de sticker kan zetten. Er in de buurt komen is niet voldoende, de punt moet de sticker echt raken. Dat komt doordat de AnyBook Reader een cameraherkenningssysteem gebruikt dat unieke puntpatronen op elke sticker detecteert – hoewel de stickers er met het blote oog overigens identiek uitzien.

Conclusie
De AnyBook Reader van Franklin is gebaseerd op een fantastisch idee: kinderen op een speelse en pedagogische manier voorlezen en helpen bij het leren lezen door je stem op te nemen. In de praktijk moet je ermee kunnen leven dat de opnamekwaliteit misschien niet is wat je ervan verwacht, hoewel je toch 50 euro voor de 15-uurversie en 70 euro voor de 60-uurversie betaalt. Met de huidige communicatie- en videomogelijkheden zijn er betere manieren om je kind in contact te brengen met afwezige familieleden.

(50/100)

Adviesprijs
€ 50 voor de 15-uurversie
€ 70 60-uurversie 

Site: http://www.anybookreader.com

1
2
3
4
Vorig artikelHumor in de productbeoordelingen op Amazon.com (2)
Volgend artikelMensenrechten inbakken in firmware

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.