Draadloze headset voor handenvrij dicteren

0
155
Speech Processing Solutions, een onderdeel van Philips, lanceert de Philips SpeechOne, een draadloze headset die is ontworpen voor dicteren en spraakherkenning.

De nieuwe SpeechOne dicteerheadset is speciaal ontwikkeld voor gebruikers die dicteren en spraakherkenning veelvuldig gebruiken om documenten aan te maken.

De SpeechOne werkt draadloos met een bereik tot 5 meter en geeft een hoorbare melding als je buiten het draadloze bereik bent.

De headset heeft een 360 graden draaibare microfoonarm en is draagbaar op het linker- of rechteroor. De magnetische oor- en hoofdkussentjes zijn verwisselbaar.

De Philips SpeechOne kan dankzij magnetische inductie eenvoudig draadloos worden opgeladen met het meegeleverde docking station. Opgeladen is de draadloze headset in staat op te nemen tijdens een volledige werkdag.

De headset kan ook worden gebruikt om telefoongesprekken te voeren via Skype for Business. De knoppen op het docking station zijn al voorgeprogrammeerd om oproepen op te nemen of af te wijzen.

Alle specificaties van de SpeechOne dicteerheadset vind je op de website van Philips.

Philips SpeechOne (© Philips; licentie: Philips)

De Philips SpeechOne dicteerheadset heeft een adviesprijs van €429.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelVideo-streaming harde schijf voor continu gebruik
Volgend artikelSlimme buitencamera met geïntegreerde sirene
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.